Om du äter ett äpple om dagen så är allt ok Så kan det låta då man frågar en god vän eller släkting vad de tror om det där med c vitamin pulver som kosttillskott. Tabletterna gör att man kan konsumera vitaminet på ett snabbt sätt.

Alla behöver ju inte ta tillskottet. Om du visste exakt vilken funktion som c-vitaminet fyller skulle du bli förvånad.

Fina fördelar med c-vitamin pulver

Du kan ta extra c-vitamin när du har drabbats av en förkylning. Du kan c vitamin köpa i en hälsokost på nätet eller på apoteket. Även allt-fraktfritt.se saluför det.se är ett bra val. Ha alltid produkten hemma.

C-vitamin har en oerhört läkande kraft enligt många. Det har stora kraften.

Den som lever en hektisk vardag kan prova extra vitamintillskott. C-vitamin fyller så många fördelar för kroppen.

Det är numera känt att det här vitaminet kan bryta ner kolesterol till hormoner och faktum är att många av de symptom som vi förknippar med åldrande (rynkor, hjärtsjukdomar, infertilitet hos män och artros) faktiskt i själva verket kan vara tecken på c vitaminbrist!

kalciumaskorbat

C-vitamin ger kroppen ett extra tillskott av antioxidanter

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna. Läs mer om vad en antioxidant är En oxidant är en molekyl som motverkar oxidation i cellerna. Oxidationen kan skada cellerna.
Antioxidanter motverkar detta.

Antioxidanterna kan bygga upp kroppen igen. c vitamin bra för Med c-vitamin bygger du alltså upp kroppen igen.

Kan man bota alla sjukdomar och åkommor med c-vitamin?

Nej det går givetvis inte men man kan gynna kroppen på andra sätt. Man kan alltså se till att man har en bättre grundhälsa och ett starkare immunsystem och därmed slippa diverse sjukdomar. Det kan alltså vara klokt att ha c vitamin pulver därhemma i köksskåpet och att också använda detta regelbundet.