Ofta när eliggen kommer på tal så är det som ett alternativ till standard cigg. Vad kan vara gött med en elektrisk cigarett om du inte får i dig nikotinet som i vanlig rökning?

vätska

handla

Det är allmänt välkänt att e-cigg blir allt populärare att bruka. En elektrisk cigarett testas oftare än en vanlig cigarett av ungdomar. Eftersom elcigaretterna som saluförs i Sverige finns utan nikotin så betyder detta att ungdomarna inte utvecklar ett beroende. Det skänker omfattande positiva konsekvenser.

Vi blossar e-cigarretter när vi vill och inte för att du behöver

Det känns ej riktigt sant att säga att vi bara blossar då vi önskar alternativt partyröker då det gäller vanliga cigaretter. Vi bestämmer ju knappast själv när man behöver tobaksröka när det gäller tobaksprodukter eftersom vi är beroende av detta. Men önskar man avgöra personligen när det är dax bör man pröva med e-cigarett då dessa icke består av nikotin samt icke är vanebildande.

Rökning borde ju handla om fin arom och fin smak samt vara en avstressande känsla som upplevs positivt. Med e-cigaretter så smakar det gott ifrån det fösta blosset och ingen kommer att klanka på äcklig cigarettrök för den finns inte. Det existerar välgörande aromer såsom mynta, vanilj och jordgubbe som friskar upp.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Det skall nämnas att ett startpaket för el cigg kommer du långt med. Det är en stor fördel att med sin elektronisk cigg så kan man röka sin älsklingssmak i dagar då den faktiskt räcker så lång tid. Du behöver knappast känna något tvång att ta sej till en affär eftersom man icke blir beroende av dessa el-cigg. billiga el cigg. Online existerar ju möjligheter att handla för prima pris om man hellre önskar göra detta.

E-liquiden som ger aromen kan du skifta såsom du vill på en suverän el-cigg som fungerar länge. Vi bör alltså ej byta ut apparat för att vi önskar ha en ny arom och det är ju bra samt ekonomiskt. Rökningen av eciggen är nikotinfri och därför är den tillåten för allesamman, det existerar alltså noll åldersgräns.

Den som säger att el cigarett är farligt att blossa har ej starkt stöd för det här. Den här varianten av kommentarer kommer ofta från dem som har intresse av att personer fortsätter att röka giftiga tobakscigaretter hellre än att gå över till en elektrisk cigg som är till gagn för precis allihopa som existerar i ens omgivning.

Det är upp till var och en att fundera över vad som finns i e-cigarett. Om man inte någonsin börjar blossa på grund av e-cigarett så är detta mycket bra och något som kommer att gynna hela samhället med minskade hälsoproblem samt en trevligare omgivning på allmänna platser.