Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Det spelar ingen roll om det rör sig om en teknisk produkt i en kartong eller en flaska med hemmagjord saft.

namnetiketter

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Du kan ha den hemma eller på jobbet. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Nu kan du göra butiksetiketter till den hemmagjorda saften. Bara fantasin sätter gränserna.

se där man även kan räkna ut sin streckkod. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Högblanka etiketter för fyrfärgsutskrifter och olika etikettpapper för A4 laser, samt etikettdispenserar finns på allt-fraktfritt.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Allt du behöver för att komma igång ingår.
Om du ska köpa en Epson7500G får du googla. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Lägg in egen text och skriv ut.

En etikettmaskin kan vara bra om man packar och skickar mycket. Produktionen halkar inte efter.

Etiketter med enkel hantering

Om man ska märka upp många produkter så kan det vara bra att ha etiketter på rulle. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på saker och ting.

När man trycker billiga etiketter på rulle på plats så får man flera fördelar.
Man kan göra nästan vad som helst.
Skriv ut batchnummer.
Om reglerna ändra kan du få kasta etiketterna.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Att då slippa kontakta tryckeri för att snabbt få ändringen är bra.
Genom att anlita en designer kan du be om nya etiketter.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det ska se bra ut

Hur snygga etiketterna blir beror förstås en hel del på vem som designar den. Ibland händer det ju att den som designar inte har koll på läget. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Med rätt material så ska det gå bra. De ser inte skillnad.

En Epson7500G genererar hög kvalitet på utskrifterna, högre än vad tryckeriet kan göra. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

Etikettämnena på rulle från allt-fraktfritt håller pro-kvalitet. egna etiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Designa egna motiv

Att designa etiketter kan kräva viss hjälp ibland. Det måste se rätt ut. Det finns datorprogram att använda som hjälp. Det ger bra resultat.