Vad är slush?

Slush är en iskall dryck, som faktiskt består av exakt krossad is, men i trögflytande form. Denna ismassa har gräll kulör och intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna antyda att slush är ett mellanting mellan läskedryck samt glass.

Slush säljs i regel i mugg ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, eller kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det helt färdigt bud på att börja göra egen slush hemma.

På våren och sommaren när det börjar bli hett är slush särskilt poppis eftersom få saker svalkar så bra som en bägare iskall slush.

Slush säljs med en aning olika namn, ofta är Ice eller Puppie ord som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush eller Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du överraska barnen med något nytt samt oförhappandes – anordna slush hemma! Det är inte lätt idag att komma på nya kul saker att dona med och bjuda på – det mesta är gjort, men just slush är en storfavorit bland barn samt något de inte smakar särskilt ofta. En slush är kostbar att köpa ute, ofta går ett enda glas på 40-50 kronor samt detta endast för att verksamheterna som saluför dem känner till hur mycket barn älskar slushens klara färger, söta smaker samt isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar blott en bråkdel av de pengar man får ge för klara muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta skapligt moderna glassmaskiner kan göra mer än blott glass, de kan i regel oxå producera sorbet, frozen yoghurt och – slush! Få vet detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att plocka fram den och testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är bra! Exakt Cola brukar vara en favorit både när det gäller läskedryck som isglass samt slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så skall du inte förtvivla, det går att göra aptitlig slush även utan, men man behöver access till en riktigt kall frys. Genom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (till exempel, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola i enlighet med anvisningarna samt sedan rör det i den djupfrysta bägaren en tag så blir det till trögflytande, iskall slush! Ibland är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är allaredan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte inom kort med aromer för såväl fika som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en enda kalori samt de fyllde snabbt ett gapande gap i marknaden.

Idag finns det oxå läskkoncentrat i Aromhusets urval – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka upp under Aromhuset inom snar framtid, men exakt Cola är redan slushfantasternas självfallet mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt.se, precis normal smaker ur Aromhusets urval.