Du kanske undrar “vad är glycerin?På webben finns det mycket information om ämnet. Glycerinet kan användas på många olika sätt då det är en alkohol. Glycerin (Glycerol) förekommer naturligt i exempelvis vin och bidrar med fyllighet.

Du har kanske hört talas om glycerol som är ett annat namn för samma sak och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en viss effekt på trycket i musklerna. Men självklart kan vanligt folk också dra fördel av vegetabilisk glycerin.

Använd glycerol i vardagen till allt från fitness till behandling av smuts

Du kan köpa glycerol men de säljer inte så stora förpackningar. Glycerol säljs dock billigare på nätet.Hos allt-fraktfritt.Där får du bättre pris. Köp endast livsmedelsgodkänd glycerin.

Du kan använda glycerol till det mesta och den finns att köpa i olika förpackningar.

Glycerin är ett utmärkt fläckborttagningsmedel. vegetabiliskt glycerin köpa Gör så här: Applicera glycerinet på fläcken någon stund innan du ska tvätta plagget. Bäst resultat får du om du smörjer plagget en stund innan.

Många bygger sin hobby kring ämnet. Du kan bygga olika saker. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det tar det hela till en ny nivå!

Använd ämnet med försiktighet.

Glycerinet finns naturligt i människokroppen och används i till exempel hudvårdsprodukter. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Den som vill ge musklerna lite hjälp kan kombinera andra produkter med lite glycerin för att få maxad effekt men här ska man verkligen vara varsam. De finns användare som rapporterat att de har fått magont av produkten. Du kan köpa glycerolen-preparat med gott samvete.

Om du ska glycerol köpa för invärtes bruk så gäller det att du får en produkt som är säker att förtära. Det är viktigt att man har koll på vad man stoppar i sig.

Hemmagjord hudvård som fungerar

Köpa

Med glycerin kan du göra dina egna hudvårdsprodukter. Det finns de som menar att man inte behöver köpa dyra krämer då man helt enkelt kan smeta glycerolen i ansiktet. Det kan ju vara kul att testa och du kan ju använda resten som fläckborttagningsmedel om det skulle vara så.