Det har ingen betydelse hur många etiketter du ska applicera Att tillämpa ett professionellt arbetssätt spar mycket pengar. Om arbetet inte ska läggas ut på en legooperatör så gäller det att ha en bra etikettmaskin som klarar av etikettering på ett bra sätt.

Maskinen ska självklart vara enkel att hantera. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Placeringen har betydelse

Om du placerar etiketten på fel ställe spelar det ingen roll hur den ser ut. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Det är också därför som det är så viktigt med en etikettmaskin som fungerar på rätt sätt. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. En maskin ska ju underlätta arbetet. Detta oavsett vilka etiketter det handlar om. Det handlar om plug-and-play egentligen.

klistermärken

Köp en egen etiketteringSMASKIN

Det finns lite olika typer av etiketteringsmaskiner. Tänk på att välja rätt produkt. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Ibland är de enkla modellerna bättre.

Större volymer med etiketter för produkter

Om det handlar om större volymer så kan du köpa en egen maskin. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Med manuell märkning är det lättare att hålla koll på produktionen.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan kontraktera andra att göra det.

Du behöver inga underleverantörer för detta. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

På företaget kostar en lön 1 krona för 15 sekunder. Etiketter kan kosta 2 kronor. En pensionär kan utföra samma jobb för 50 öre.

Få ett bättre resultat med rätt klistermärken

Etiketterna måste hålla en viss kvalitet. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. Om märkena inte fastnar så spelar det ingen roll vilken etiketteringsmaskin du använder. Då blir allt en röra.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. adressetiketter Det är viktigt att tänka på papprets kvalitet. Lägg mycket tid och omsorg på utformningen.

Om du ska skriva på kartonger kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Billigast och jättesortiment etikettformat på dustin.

Använd Epson7500G om du vill skriva ut i färg. Den kostar mer men ger billiga utskrifter. Man får söka på nätet och förhandla om priset.

allt-fraktfritt.se har högblanka etikettpapper och mycket mer till låga priser.

Det går bra att fråga sig fram också. Pappret måste klara alla tänkbara förhållanden.