Ingen tycker om dålig inomhuslukt. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Med Yocoair spray så går det att motverka lukten. Yocoair spray är en ny typ av luktborttagare som reducerar röklukt.

illaluktande

Sprayen är dessutom helt naturlig. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Därmed så är det inte farligt att använda den ens då det finns barn i närheten. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. Men även våra fyrfota vänner är duktiga på att släpa hem lukter.

Luktstopparen spray är så mild mot huden att den kan användas som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Produktens ingredienser gör att den är så mild.

Genom att använda Yocoair spray på rätt sätt får du bättre resultat

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Produkten kan användas när som helst. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Därmed så fungerar den utmärkt till exempel på den lilla toaletten.

Även dina skor kan få sig en uppfräschande omgång. Det kan vara det enda som biter på svettlukten. Alla skor går ju faktiskt inte att tvätta. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det är något som alla blir glada av!

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.eller i den vanliga butikshandeln.

Ta bort den dåliga lukten

Du behöver inte uthärda stanken. spraya dän fotsvett från skor Alla känner inte till hur lätt det är. Du behöver inte slänga dina favoritkläder när säsongen är slut. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Du kanske har läst om andra sett. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Problemet med detta är att du då kan komma att färga sulan eller till och med utsidan av skon. Det gäller även om du använder en påse.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan även tas med på resan. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Kanske har du en bil som luktar, det behöver du inte ha om du använder en luftrenare. Ett enkelt tips är att ta bort gammalt skräp. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Det här kommer att neutralisera lukten och så blir det behagligt i bilen igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.