Du glömde att inhandla alla ingredienserna till festen och gästerna är redan här. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Det här måste du ta hand om i god tid. Ha framförhållning.

tonic

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Var förberedd. Hör med gästerna vad de vill dricka. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Ha alternativ för barnen

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du kan kombinera hejvilt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Färgen fixar du till direkt. grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att kunna servera alla.