Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Vissa kläder luktar svett ändå. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Skor kan du behandla på samma sätt.

Svettluktsdödaren används för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

doftborttagare

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Yocoair är ett exempel. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Ta med sprayen på resan. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Kanske känner du igen lukterna. Men alla lukter är inte svett. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Alla sprayer håller inte samma kvalitet. Kom ihåg det. Du vill ju inte skada kläderna. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Kläder av syntetiska material är ett exempel. De är omöjliga att hålla fria från lukt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. få dän dålig doft i lägenhet
Du kan sköta om dina kläder bättre i takt med att du lär dig mer. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Sprayen kan du använda direkt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.