Att kläder börjar lukta med tiden är inte konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Så blir du av med illaluktande svett

få

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Så enkelt blir du av med illaluktande svett

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. doftborttagare
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Vet du att du tvättar rätt? Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Luktstopparen är bäst i test.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Den ska också gå att använda i skorna. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Det beror på hur högt slitaget är. Om du rengör mer sällan kan illaluktande svett vara svårare att bli av med. Men har du en bra luktborttagare textil så bör du ändå komma åt problemet.

Du kan punktbehandla om det är små områden. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Gör en vana av det.

Tänk på omgivningen

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. På gymmet kanske man inte bryr sig. Det är inte trevligt.

Även om det är normalt så måste det finnas gränser för lukten. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Försök att ta bort lukten i kläderna då och då. Det har du stor nytta av. Kläder som inte luktar är bättre.

Var köper man produkten?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Det finns också en spray som tar bort lukten från avloppsbrunnar.