Många svenskar lider idag av fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Säg ajöss till dålig lukt.

illaluktande

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Även för skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Skorna håller sin goda kvalitet.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. dålig doft dödare Andra kan byta flera gånger om dagen. Byt så ofta du kan.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.