På gymmet kan det lukta svett då och då. Luktätare och speciella rengöringsmetoder kan tillämpas för att göra gymmet till en bättre plats.

Det går lättare om du har en rutin. Det är nästan viktigare än att börja läsa luktborttagare test. Om det inte städas på rätt sätt så kommer det inte att bli så effektivt med en luktborttagare som Luktstopparen, Svettluksdödaren eller Yocoair.

Tydligare regler för användare är a och o

Ett gym måste ha regler. Att ta hand om maskinerna kan vara en viktig del. Att ställa ut sprayen vid maskinerna brukar vara ett populärt tips. Då är luktätare överflödiga.

Då kan ju alla städa själva. få bort fotsvett från skor Du kan till och med tala om vikten av att ta med egna handdukar. Då kan man ju sitta på handduken istället.

Den torkar upp vätska bra. Gymmet kan ge handdukar som en present.

Ett gym får inte lukta rök. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Det bör förbjudas.

Personlig hygien är som alltid personlig

få

I allmänna lokaler kan man inte tvinga folk att inte lukta. I luktborttagare test kan du läsa om vilka luktborttagare som passar bäst till vilket område.

Det betyder att det går att skaffa en bra Svettluktsdödaren spray eller liknande luktborttagning och sedan ställa den i gymmets lokaler. Du kan köpa dem direkt online på allt-fraktfritt.se

Om du ställer ut flaskan i omklädningsrummet sprayen appliceras före träningen. Väljer man Luktstopparen spray är denna hudvänlig, den som vill kan spruta under armarna och hålla svettlukten borta i 10-12 timmar.

Märk ut luktätare på ett bra sätt

Det är viktigt för användningen att luktätareN är korrekt markerad. Du kan med fördel skriva att den kan användas på redskapen.

Allt som luktar svett kan behandlas med några få sprayningar och det här bör också uppmuntras av personal men på ett bra sätt förstås. Om den står på en tydlig plats så används den oftare.