Är Du intresserad av praktik?

Vi är ett av de företag i Svedala som ibland har en praktikplats ledig.
http://svedalaren.se/praktik-i-svedala-for-arbetssokande/

Skicka i så fall en förfrågan genom vårt kontaktformulär.

Det finns ingen utbildning i SEO (sökmotoroptimering) och hur som helst kan man bara nå vår nivå genom erfarenhet och egen utveckling. Vi har 2000 websajter som vi kör tester på….

Vi tror själva att vi är bäst i Sverige – så självsäkra att 99% av alla uppdrag är mot del i vinst vi skapar till kunden. Så Du får kunskaper som inte kan läras i skola.

Praktik går 2 vägar. Du blir utbildad och lär Dig en massa saker om SEO och marknadsföring på nätet. Inte i en tråkig skolbänk, Du får arbeta med riktiga uppdrag.
Ditt bidrag till oss är att Du praktiserar gratis. Det arbete Du gör är oavlönat. Det är inte gratis för oss, vi har utbildnings och bikostnader – men det är billigt.

För Din del lär Du våra egenutvecklade metoder och teknik som inte går att lära på skola eller på Internet. Du får också lära Dig att administrera virtuella assistenter (VA) och leda dem – de gör det tidsödande som är för dyrt att göra i Sverige.

För att vi skall ha en chans att att Du hinner visa resultat och vara del i denna win-win så vill vi ha en målsättning på 3-6 månaders praktik.

En ytterligare fördel för båda är att när vi eller andra företag inom koncernen behöver anställa personal vet vi vem vi skall fråga först.

Det är en fördel om Du har vissa grundkunskaper:
Kan WHM administrera en internet server
Kan administrera i en C-panel
Kan WordPress MU
Kan Magento multiwebshop

Men det är inte nödvändigt.