En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Det finns andra desinfektionslösningar som fungerar bättre.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Du bör också se till att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. Många väljer att använda IONplus.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Stoppa Coronaviruset Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.