Har du ställt dig frågan hur du kan få en finare hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva kunnig hjälp men om det mest är så att du stundtals får finnig hy alternativt att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är minsann så att man kan erhålla förtjusande hy genom att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, minska ärr från akne och även mildra inflammation. Och det är inte komplicerat att behandla själv med msm pulver som man handlar på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att därpå mixa med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan kosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i bra medicinförpackningHögsta kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att grunda en ansiktsmask som består av svavelpulver. Blanda cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Mixa och låt masken tjockna till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. Detaljerad info här: hälsokostmsm kosttillskott

Den här masken skänker flertal fördelar. Utöver att du får en botande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till grann hy. Du kan tillämpa samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Av och till så har man ju fullt okej hy men så dyker det upp en envis finne mitt på näsen alternativt kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med en aning vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du efteråt kan dutta på. Det här kan upprepas åtskilliga gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hy därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt skapa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du hela tiden se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar mixa och behandla.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska giva effekt.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare samt renare hy med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning skänka lindring och därjämte så kan man vårda svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett bra tips kan vara att addera lite pulver till den produkt som du ändå använder för att vårda din hud med. Mixa inte direkt i burken utan bara i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med blott en en aning mängd pulver kan man hastigt få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..