Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det kan även fortgå på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen fixar biffen.

luktborttagare

Via allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Den tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt kan inte återvinnas. Även för skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför försvinner inte lukten?

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Titta på dina strumpor. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. doftborttagare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.