Otaliga antar att e-cigaretterna är lika giftiga, om inte ändå värre, än vanliga tobakscigaretter. Det stämmer icke. Det går icke att jämföra cigaretter med tjära och väldigt skadliga gifter med e-cigg. Om e cigg är farligt eller inte kan vi enkom svara på om vi gör korrekta jämförelser.

E-

Givetvis existerar det hälsorisker även med e-cigg, speciellt om de säljs utanför Sverige. Om vi ej köper el cigaretter som saknar nikotin så ska vi tänka på viktiga e–cigaretter information som att man kan bli beroende och därmed inte någonsin komma ifrån användningen, vilket icke kan ses som så positivt.

E–juicen är det som skiljer e cigaretter utan nikotin från de med.

Med andra ord är det enorm skillnad på el cigg utan nikotin och dom med. Ni undviker beroendet med e–cigg som saknar nikotin och dom är dem som man kan anskaffa i Sverige. Det är viktigt att komma ihåg att man kommer att hantera charger och hållare som är elektriskt drivna.

Om man köper e-cigarett från utomlands, tänk på att undersöka den noggrant. Det finns en risk att batterier exploderar på utländska varor. Det finns ingen särskild e cigarett åldersgräns om man beställer utan nikotin men det säger sig självt att det här inte är någonting för kidsen. e cigaretter startpaket

När vi röker e cigg så kommer du icke att bliva beroende om den är utan nikotin. Om man ej blossar är detta ett lämpligt alternativ. Den som vill lägga av med att röka tobak kanske har svårt att välja bort nikotinet. Vill du lägga av med att tobaksröka kan ni lika väl bruka de nikotinfria varianterna.

Då är e cigg skadligt?

Det är ingen bra tanke att begynna med nikotincigg om du aldrig rökt förut. Är du ung och aldrig blossat nikotin måste du veta att det är de e cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Men se upp, de kan göra dig beroende av vanliga cigaretter.

Därför är vanliga cigg skadliga

Vanlig rökning är farligt det är inte e- cigarettER som ÄR skadligt Det är enorm skillnad. Om du ser det så är e-cigaretten avsevärt trevligare. Flera unga blossar el cigg utan nikotin det hava flera fördelar.