Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka opp. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det måste lösas tidigt. Agera aktivt.

kolsyremaskin

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Läskkoncentrat ger en god smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. De finns på Rusta och ÖB.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga prova

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan även mixa vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Färgen fixar du till direkt. grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.