Det är enklare än vad du tror att göra göra egen slush. Smaken avgörs bland annat av vilket koncentrat du använder. Recept finns på makeslush.com.

recept

Du kan variera i alla oändlighet.

Läs vidare för att lära dig hur man gör sockerfri slush. Nu för tiden finns det allt fler varianter som inte avvänder socker i sina mixer.

Så göra egen slush

Leta efter goda recept online.com finns både och. Mixa isbitar och koncentrat, sedan är det klart. Då får du slush ice som smakar gott men som är helt sockerfri.

Investera inte i dyra apparater. Så enkelt är det att lyckas. slush recept Smaken blir söt men utan socker.

Välj rätt typ av is för din mixer för att göra hemmagjord slush

Det kan vara lätt att förbise isens betydelse. Läs om hur du ska göra! Använd mixern för att ha sönder isen till mindre storlek. Men det kan vara svårt att göra detta med stora tunga isbitar.

För att slippa fundera väljer många att köpa färdig is. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Köp inte dyra maskiner på en gång. En mixen kan användas till mycket. Företaget allt-fraktfritt har vad du behöver.

Välj rätt typ av sockerfritt läskkoncentrat för att det ska bli gott

När du vill göra egen slush som ska vara utan socker måste du tänka på hur man gör sockerfri slush med rätt läskkoncentrat. Bara för att det är sockerfritt behöver det inte vara gott.

Du måste förbereda en del när du ska göra egen slush. Smaken blir den rätta. Det blir lyckat gång på gång och du kan testa med olika smaker för variationens skull.