Här har du en traditionell svensk dryck för båda stora och små. Sugen på Hallonsoda? Självklart vill du ha bästa, men var hittar du den? Goda nyheter! Nu kan du dricka sockerfri hallonläsk som är lika god, om inte godare, som vanlig Hallonsoda, men alla sorter smakar inte lika bra.

Skillnaden på att göra läsken själv och att köpa den färdig i butik kan vara stor. Om du vill göra egen supergod Hallonsoda behöver du bara köpa smakkoncentrat till din Sodastream. Har du bara en kolsyremaskin är detta enkelt att ordna!

sodastream

Vill du göra Hallonsoda med hjälp av din kolssyremaskin går det bra att göra den både med och utan socker

Det finns många olika smaker om du vill göra din egen läsk i en kolsyremaskin, vare sig du har en Sodastream eller något annat fabrikat. Sodastream har egna smakessenser, men du kan använda vilka du vill.

Fanta hallon finns både med och utan socker – så du kan välja själv när du gör ditt eget bubbelvatten. Vill du ha en sockerfri dryck som ändå smakar sött ska du testa Fanta Zero hallon. Det finns mycket annat än Fanta hallon zero när du är sugen på Hallonsoda.

Hos Aromhuset finns det goda och välsmakande essenser. Kolla in deras utbud. hallonläsk Läs här om du längtar efter sockerfri hallonläsk som smakar äkta vara och inte fejk. För dig som ställer höga krav på din Hallonsoda.

Gör sockerfri hallonläsk med kolsyremaskin – funkar jättebra

Om du vill kunna göra egen sockerfri hallonläsk är det perfekt att ha en kolsyremaskin där hemma. I stället för att köpa dyr läsk i butiken kan du göra egen i hemmets lugna vrå. Tidsbesparande … och det blir dessutom mycket billigare. Om du har en Sodastream behöver du inte släpa hem en massa flaskor från affären. I stället kan du göra egen läsk när du blir sugen.

När du är sugen på sockerfri hallonläsk känns det bra att veta du slipper sockret, men att den ändå smakar lika sött och gott. När du dricker sockerfri läsk får du bara den goda, söta smaken men slipper sockret, som inte är så nyttigt. Därför är det klokt att välja Zero hallon och andra liknande drycker – både för dig och din familj.

På så sätt kan du unna dig ett glas Hallonsoda närhelst du vill. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. De vuxna kan med gott samvete låta barnen dricka den läskande drycken – ingen risk för karies här.

Att göra egen läsk med en kolsyremaskin kan också spara in mycket pengar. Du tjänar snabbt igen kostnaden för din Sodastream när du ser hur mycket läsk du kan göra. En kolsyremaskin är rolig för både barn och vuxna, så det är inte bara pengar du tjänar!