När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

På allt-fraktfritt.Har Svettluktsdödare som spray att köpa online. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

svettlukt

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. doft dän kattkiss lukt Då är problemet borta. Skyddet är optimalt och håller länge.

En spray – flera användningsområden

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Få bukt med lukten snabbt.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Var varsam med andra

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inget vi rekommenderar.