Alla produkter behöver märkas. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Det är oftast bara klistermärken som sitter korrekt.

KÖP rätt sorts ETIKETTER. Då går märkningen enklare. Om du använder den senaste tekniken behöver du inte anlita tryckeriet.

Klistermärken för alla

Du får inte slarva med valet av klistermärken. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Du får bra färgskrifter med Epson7500G. Den är billig att använda. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Om du vill ha utskrifter i svart bläck kan du välja Direkttermoskrivare Brother P-Touch. dustin.se har det bästa utbudet av etiketter i alla storlekar.

Men med utseendet kommer man inte långt. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det får inte se alltför amatörmässigt ut. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

små

Det är viktigt att etiketten inte lossnar. Klistermärken passar särskilt bra på kartong. Att etikettera på glasmaterial kan kräva andra metoder.

Etiketter finns att köpa på rulle. Materialet är snarligt det som ska märkas. Färgerna kommer inte att bli lika utblandade.

Tryck ut etiketterna direkt

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa använder du sedan för att etikettera. Det här är en process som de allra flesta kan lära sig.

I och med att det inte behöver vara komplicerat att själv trycka ut etiketter och applicera så kan företag klara detta i större utsträckning än vad de tror. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Särskilt om du inte vill använda flera rullar. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Då behöver du inte halka efter. Om det behövs så kan man ju ta in extra personal för de perioder då man måste märka produkterna.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Fler och fler företag går mot att sköta detta själva.