Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Prova Dolce Gusto kaffekapslar hemma. Du lär dig hur du ska göra.

dolce

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Läs allt om Dolce Gusto kaffekapslar

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Titta på varumärket innan du köper produkten.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Kolla inställningarna för kalla drycker.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Man kan bara använda den en gång. Ta en till i annat fall.

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Om du vill kan du använda Cappuccino maskin till cappuccino men alla gör det inte. Apparaten använder ju inte så många tillbehör. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Att Cappuccino maskin har ett annat namn har ju mindre betydelse. Drycken är helt unik.

Kapslar till maskinen köps med fördel på nätet. nescafe kapslar

Val av kaffe spelar ingen roll, den finns förmodligen i kapselform ändå. Var noga med Dolce Gusto kaffekapslar när du väljer maskin.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Kostnaden varierar också. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Den som söker finner.