När du vill undvika det vita sockret så kan det vara svårt att hitta alternativ till det som normalt sett gör dig så glad. Du behöver inte sluta helt med socker. Men det finns en lösning.

Även med sockerfri läsk kan du uppleva det söta. Det finns alternativ till det söta. En läskmaskin kan skapa din favoritdricka på nolltid.

Med en läskmaskin gör du hur mycket sockerfri läsk du vill

En läskmaskin sänker dina utgifter. Redan efter första användningen upptäcker du hur många smaker du kan skapa. Du kan göra egen Sockerdricka hemma genom att använda just den essensen.

sockerfri

Du kan ju ta smakessenser och skapa bubbelvatten som är lite roligare. Läsk är en annan sak. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det gör gott i kropp och själ. Det blir en rutin att göra läsk hemma.

Välj bland olika smak

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Du kan vara rätt så petigt med den smak du vill ha.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du får en läsk helt utan socker och till lågt pris. Den är alltid fräsch. Butiksläsken håller inte kolsyran särskilt länge. De problemen slipper du med läskmaskinEN.

Du producerar den direkt. sockerfri läsk Alla i sällskapet kan få nygjord läsk. Alla får sin favorit.

Mindre söt läsk

Du ansvarar för läsken och kan smaksätta den efter eget tycke. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. Om du häller i lite Sockerdricka så blir smaken inte så stark.

Om du vill ha en annorlunda läsk kan du prova Indian Tonic läskkoncentrat. Den läsken kan vara lite bitter. Du kommer att få uppleva smaker som du aldrig känt förr.

Fyll på där hemma.

Där skulle inte vara kul om du stod utan sockerfri läsk. Se till att vara förberedd, ladda med smaker. Det kommer att göra din dag enklare. Om du skippar sockret blir du mycket gladare.