Vi trivs gott när det doftar gott. Även om man vill kanske det inte alltid doftar så gott hemmavid.

pepparmyntsolja

Om man istället vill ha en jämn och fin fördelning av goda dofter i hela hemmet med eterisk Olja från Crearome som inte bara är nyttiga hudvårsprudukter utan passar bra att göra doftljus av.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Man behöver inte många droppar av lavendel för att få ett rum att kännas annorlunda. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Om ni letar säker och väldoftande eterisk Olja från Crearome alternativt allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

En bra mandelolja kan vara en bra start att blanda i en doft du gillar. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Viktigt att använda sig av dofter på något bra alternativ samt att inte överdriva

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Parfymer kan ha en mycket stark doft och effekt emedan eteriska oljor, om de används på rätt sätt, inte kommer i närheten av det. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

Man bör börja dosera eterisk Olja lite försiktigt när man är ny på att använda det till doftljus. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Så är det bara att justera och anpassa till rätt dosering. Skulle det bli för starkt så är det ju inte svårare än att man vädrar en stund.

Meningen är ju att man ska må bra av dofterna och inte tycka det är för mycket. Det kan vara smart att ha lite olika dofter hemma så att man kan använda den som ger den effekt som man är ute efter. köpa essentiella oljor. Citron och mint bland många andra verkar uppfriskande och fräscht medan lavendel är mycket rogivande och avstressande.

Du lär dig hela tiden att uppskatta nya dofter och hur de kan påverka dig och din omgivning. Och det är ju aldrig fel att experimentera. Med tanke på att detta med doftljus och eteriska oljor i allmänhet är så billigt kan det vara läge att prova lite olika dofter nästa gång du fyller på lagret?