Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Du behöver inte hälla i ren vodka. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Lös det så tidigt du kan. Agera aktivt.

smaksättning

Använd spännande smakessenser för att göra annorlunda och otippade drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Hör med gästerna vad de vill dricka. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Barn måste dricka alkoholfritt

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB brukar säljer produkterna.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga experimentera

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Du kan skapa nya smaker. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic recept Du kan lätt fylla på bålet igen. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att kunna servera alla.