Fördelen med att spela hos NordicBet, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet NordicBet Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor erhåller en spelare flera förslag på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en webbplats som erbjuder spel på diverse event från många länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är oerhört simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som avsikt att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos NordicBet finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från olika Europeiska länder. NordicBet erbjuder även sina kunder bra odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos NordicBet

För att starta ditt spelande hos NordicBet är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några få minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man därnäst kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver assistans eller söker ännu mer information, finns NordicBet support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem via e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos NordicBet avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos NordicBet finns också en gräns för den summa man kan vinna dagligen och veckovis och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet medför att man kan ta del av många olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; Click here.

En ytterligare fördel som spelare hos NordicBet kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som ger sina spelare underhållning på nätet.