Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Möglet har ingen chans mot medel som Grönfri eller Grönfri Proffs och dess verkan.

algmedel

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. Grönfri har bevisad effekt.

Grönfri är största märket men de är inte ensamma. Det är egentligen inte varumärket som spelar roll. Du måste köpa produkter som Påväxt-Stopp i speciella butiker online. På nätet finns det.

Använd Grönfri överallt

Rengör både tak och fasad. Rengöringsarbetet går galant.

En högtrycksspruta kan vara bra att inhandla. Mossbekämpning möjliggörs av Bensaltensid.

Se till att du blandar på rätt sätt för att det ska fungera

Du måste ju blanda rätt. Full effekt nås med Grönfri eller Grönfri Proffs.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Medel som Grönfri Proffs ska spädas ännu mer.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Du kan köpa den som 50 % också. Späd ut så att du får rätt styrka. Se upp för låga priser.

Grönfri Proffs har enligt kemikalieinspektionen 25% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Priset blir runt hälften av vad det skulle kosta i andra sammanhang.

Transporterna är miljövänliga.

Rengör ofta

Det duger inte att använda Grönfri någon gång då och då. Mossan försvinner.

Medlet biter mot de flesta påväxter. Det lönar sig att rengöra. mikrobiell påväxt Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Får det fäste så kan det vara kört. Då kan det bli kostsamt.

Det blir mindre kostsamt om du gör det själv istället för att anlita någon

Om du kan motverka problem med svartmögel och mossa på taket är det klart att det kan innebära besparingar. Att slippa renovera är ju något som kan kännas väldigt bra. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.