I jul vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

smaksättning

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. festmust Det kommer att uppskattas av din familj.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du blandar som du själv tycker är bäst.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.