Om du tror att etiketter är lika med huvudvärk så kan du tänka om! Man kan gärna tro att det är krångligt att märka upp produkter. Använder man sig av en bra maskin får man sina etiketter på rätt plats utan problem.

Oavsett vad för sort du önskar så är chanserna stora att du hittar rätt. Vi har alla olika syn på vad vi önskar. Ett så brett utbud som det vi hittar idag är endast bra. Tillhör du den skara som vill ha självhäftande etiketter? Är det istället klisteretiketter du är ute efter? Ingen fara, det kan du räkna med att hitta!

Du kan till och med göra sina helt egna etiketter kostnadsfritt hos gratisetiketter.se och freelabelmaker.com, printa ut dem via en A4-skrivare och sätta fast på flaskor. se och freelabelmaker.com, skriva ut på sin A4-skrivare och sätta på flaskor.

designa

Etikettpapper A4 självhäftande och gummerat och Sveriges största sortiment etiketter på rulle för bläckstråle-etikettskrivare som Kiaro, Primera och Epson hittar vi på allt-fraktfritt.se!, Primera och Epson finns på allt-fraktfritt.se. Där hittar vi även en prisvärd manuell etikettmaskin.

Man kan ha etiketter till allt möjligt!

Etiketter kan man använda till mycket. En bra grej med det är att man kan ha det hemma för ökad organisation. Man kan också använda det i skolan med mera. Det är även perfekt med en manuell maskin för detta för det lilla företaget. På allt-fraktfritt.se finner man ett flertal olika typer. se.

Det är endast din fantasi som sätter gränserna. En idé är att sätta detta i system. Ordning och reda blir självklarheter om man gör det. Det är behagligt att ha ordning och reda i sitt liv.

Billigt och enkelt är det att lösa ordningen hemma på det här viset. Ibland behövs det inga stora förändringar. Ta vara på att man kan göra skillnad med små medel. Det är bara dumt att krångla till saker och ting i onödan. En smart idé som aldrig blir gammal är då man kan göra saker enklare.

etiketter på rulle – varför det är så bra

Gör du valet att ha etiketter på rulle så blir det helt fritt tryck. Dina etiketter kommer på rullen som vita och otryckta. Fixa påtrycket gör man själv med en etikettskrivare. ‘ Smidigare än såhär kan det inte bli!

Möjligheterna är oändliga. Vill du ändra trycket är det bara att göra det. På det här viset sparar du pengar. Du slipper att få några över så som det alltid blir med färdigtryckta. Om man väljer att ha eget påtryck så kan man använda upp hela rullen.

Reglerna ändras hela tiden för företag, vad som skall stå på etiketten. Många företag kastar iväg etiketter för tusentals och åter tusentals kronor direkt när det kommer nya lagar utifrån nya regler och EU-anpassningar. Det är ingen ovanlighet för företag att man har mycket pengar bundna i etikettlager. Etikettämnen på rulle.

En sak som ett företag kan göra är att trycka olika etiketter på samma rulle, det kan inte ett tryckeri göra. Om man exempelvis säljer vitaminburkar ska man kanske ha etiketter på 7 språk. etikettera en vitaminburk som man säljer med etiketter på 7 språk. Man har också 2 kunder som har sina egna varumärken och etiketter.

Allt skrivs då ut med en etikettskrivare som skriver billigt för att den har stora bläckpatroner, som Epson7500G. Varenda etikett på samma rulle i 4-färgs fotokvalitet med bäst före samt batchnummer på etiketten.

Därefter etiketteras allt i ett svep med en etikettmaskin. På allt-fraktfritt.se finns Sveriges bredaste utbud etikettämnen för den typen av skrivare.se. I denna butik finner man även manuella etikettmaskiner som etiketterar runda förpackningar både snyggt och rakt samt på samma höjd. Etikettering bli på detta sätt kul!

Skrivare hittar man av olika fabrikat, Kiaro, Primera, Epson är tre exempel på välkända märken. , Primera och Epson är stora märken. Billigare utskrifter får man på köpet när man använder större skrivare och större patroner. Det papper som används måste vara special gjort så att inte bläcket studsar av.

Kul och billig etikettering

Du kan se fram emot ett kul projekt Vi garanterar att du kommer att vilka gå loss bland allt i hemmet. Det är väl kanske inte att rekommendera, men roligt är det!

Vill du spara pengar så ska du satsa på otryckta varianter. Kom också ihåg att välja rätt material. Sådant papper som är matt är sämre än vad plast och högglansigt papper är. Bläcket blir både motståndskraftigt plus att det stannar kvar. Här behöver man inte vara orolig för vare sig väta eller något annat.

Med streckkod för man matnyttig och snabb information

Streckkod ger köparen den information hen behöver. Det har redan nämnts hur bra det är på mer än ett sätt. Information om hur man gör med detta finns det. Det är inte märkligt att det finns regler för detta.

Det ska vara en kod som är helt unik för just ditt företag. GS1 Sweden är ett exempel på en instans som kollar upp det här. När man är med i GS1 Sweden så betalar man en månadsavgift.

Säljer man exempelvis på Amazon i olika länder så ges man Amazons egna streckkoder. Med en egen streckkod och med en bra maskin är det sedan bara att sätta igång.

Bara för att det är billigt så är det inte sämre!

Vi har varit inne på att detta är en prisvärd lösning. Se till så att inte det avskräcker dig! Billigt är inte samma sak som sämre. Här ser ni ett mycket bra exempel på det.