Otaliga vet säkert att passiv rökning är farligt. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Det här är skrämmande att tänka på för det kan ju vara svårt att göra något åt det faktum att folk i ens omgivning röker.

elcigaretter

Även utomhus kan man bli drabbad, det leder sedan till symptom som man inte märker. Detta är särskilt vanligt om man utsätts dagligen. Det är vanligt att drabbas även i tredje hand.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. På detta sätt kan små barn få i sig röken. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Hur vet jag om e cigg är farligt för min omgivning?

E-cigg stoppar passiv rökning säger många. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Tänk på hur du påverkar andra

Många rökare bryr sig inte om effekterna av passiv rökning. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Även produkter som parfym och kroppsvårdsprodukter kan störa andra. e juice fri frakt
Med lite sunt förnuft så inser man att det gäller att betänka hur man får andra att må. Äger man en restaurang gäller detta även för dem.

Man kan inte stå och röka precis i ingången om man vill motverka passiv rökning. Det är ju ändå så att andra blir drabbade i så fall. Butiker bör också betänka hur parfym i ingång och på produkter påverkar kundernas hälsa och upplevelse av butiksutrymmet, och butiksägare bör satsa på att skapa en plats där även parfymallergiker kan vistas.