Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Du känner säkert någon som drabbats.

Så får du bort lukten

ta

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Fotsvett kommer av vanlig användning och det kan vara svårt att få bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Det är inte omöjligt att det är den dåliga hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj rätt strumpor. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Tygskor kan tvättas i maskin. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen har två ingredienser, mineralsalt och vatten. Den kan användas som deo. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Ligg steget föra och kontrollera ofta. Behandla så fort det börjar att lukta.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. dålig lukt i tvättmaskin Lukten kan bli för stark annars. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.