Senseo kaffe framställs med Senseo kaffepads. Det kaffet har flera fördelar. Du kan göra flera koppar på samma gång.

dolce

Den smarta tvåkoppslösningen gör att kaffet kan levereras snabbare. Kaffet tar oftast längre tid med andra apparater. Du bör känna till nackdelarna också.

Nu kan du köpa Senseo kaffepads med särskild utformning som gör att Senseo kaffepads smakar ännu godare

Till att börja med ska det sägas att Senseo kaffe görs med smarta Senseo pads som är enkla att hantera. Det här innebär att du inte måste måtta upp hur mycket kaffe du ska ha till varje kopp. Padsen har sin plats i maskinen.

Prova att brygga två koppar kaffe på samma gång

Du kan välja att brygga Senseo kaffe i olika storlekar. Då behöver inget pulver. Senseo pads är mycket pedagogiska att bruka.

Det är bra. Du lär dig snart hur du ska använda maskinen. Mugg får du väljs efter eget huvud.

Senseo apparaten är ett konstverk i sig själv

Det är klart att du vill ha en snygg kaffemaskin. kapslar till nespresso Så är det ju bara. Apparaten är lätt att placera. Ha den framme så att du vet var den är.

Prisvärda pads som du har råd att köpa

Med Senseo kaffe sänker du kostnaden. I och med att priset per pad är lågt har du råd med godare kaffe oftare. Du köper i flerpack för att få ner priset per kaffepad.

Några nackdelar med Senseo kaffe som kan vara bra att känna till

Tänk på detta när det gäller Senseo kaffe. Apparaten för en hel del väsen. Sedan är det också så att en Senseo kaffemaskin tar lite längre tid på sig att nå maximalt värmeläge.

Många tror att Senseo kaffepads är samma sak som det som andra tillverkare säljer!

Nix, Senseo kaffepads är någonting annat. Du kan inte använda pads i en kaffekapslar maskin och tvärtom. Du kan jämföra filter med pads.

Med kapslar kan du exempelvis göra espresso. Smaken i Senseo kaffe är annorlunda.