Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

ta

Om du har en god kommunikation så fungerar det

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Då kan du ju tala om det. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Du måste också tänka på andra. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Tänk på vad du säger. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Kanske är det någon som inte känner lukten. Hos vissa individer kan luktsinnet vara nedsatt. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Tillämpa diskretion. ta dän kattkiss lukt
Tänk efter före helt enkelt. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Du kan ju utgå från dig själv.

Den är helt säker.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

Den måste också vara säker att använda för människor. Självklart är den skonsam. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.