Det blir en härlig tid. Du vet väl att du kan laga äkta Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto? Rätt kapslar och rätt maskin är allt du behöver.

Alla är sin egen barista idag. Dolce Gusto kapslar låter dig lyckas med ditt kaffe. Stoppa i maskinen och starta. Gott Cortado kaffe hemma, det har aldrig varit enklare.

Bryggningen blir enkelt med kaffekapslar för Dolce Gusto

kaffemaskin

Kapslarna innehåller allt som du behöver. Även mjölken som du behöver för att få till en Dolce Gusto cappuccino. Välj själv om du vill ha skum eller inte i ditt kaffe.

Kapslarna innehåller pulveriserad mjölk. Harmonin blir perfekt. Det är en trygghet. Ingen behöver skämmas över resultatet med Cortado kaffe!

Alla känner inte till fördelarna med Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Cortado kaffe är en variant av den italienska Macchiato espresson. Hettan mildras med mjölken. Visste du att Robusta är en böna som ingår i Cortado kaffe? Ett kaffe utöver det vanliga helt enkelt.

Toppen blir len med lite mjölk. Kaffekapslar för Dolce Gusto har mjölk. En kaffekapsel för Dolce Gusto är också ett sätt att hålla fräschören.

Kaffet som finns i kaffet behåller sin arom. I kapseln håller kaffet längre än i burk. Det betyder att du kan lita på CORADO KAFFE som smakar lika gott och fräscht varje gång du använder kaffemaskinen!

Prisvärt kaffe när du känner för något som är lite mer än bryggkaffe

Kapslar från Cortado kaffe har ett lågt pris. Ett högre pris uppvägs av den höga kvaliteten. Tänk på det.

Kom ihåg att kaffepulvret redan är fördelat, du behöver inte dosera själv. cappuccino maskin Du får alltid perfekt balans mellan pulver och vatten. Ekonomin blir inte så lidande när allt kommer omkring.

För stunder då du vill ha riktigt bra kaffe kan du ju också vilja unna dig själv och gäster något som är lite lyxigare. Smaken blir rätt med kaffekapslar för Dolce Gusto.