Nuförtiden så finns det ingen anledning att börja röka vanliga cigaretter. För en upplevelse av rökning kan man istället använda vape sverige godkänner för god smak. Dessa el cigg röks som vanliga cigaretter med med en typ av munstycke men i dem ingår inte den vanliga cigarettens farliga ämnen.

Numera så vejpar ungdomar tillsammans el cigarett utan nikotin vilket är mycket bra

e

När man undrar, är vape farligt, så måste man komma ihåg att vanliga cigaretter är otroligt farliga. Då vape sverige godkänt så får man inte samma problem vid rökning av ecigg som hos tobaksrökning. Den här typen av ecigg är varken skadlig eller innehåller nikotin så man blir inte beroende, därför kan man inte alls räkna med några problem. hur mycket e-juice

Att röka elcigg kallas, med ett omvandlat engelskt ord, för att vajpa. Det är nästan omöjligt att påverka någon runtomkring eftersom man inhalerar en typ av doft och smaksatt ånga. Man kan alltså röka var som helst.

Ecigg och vanliga, ser man skillnad och vad är vape?

El cigg och vanliga cigaretter skiljer sig åt i utseende. Elciggen är visserligen formad som en vanlig cigarett men det är tydligt att det inte är en sådan och vape sverige kommer vanligen i ett startpaket med delar som behövs för att ladda ciggen. Exempelvis bränns inte själva cigarettpinnen kortare.

Online finns det bra vape produkter som är både billiga och räcker länge. Det gör så att man får svenskt godkända ecigg och sparar en hel del pengar. Man byter e-vätskan i en patron men samma cigarett används alltid. Känner man för en smak tar man den och att testa nya smaker är enkelt.

Visst kan det hända att folk tror att man röker på riktigt och först blir arga då man gör detta inomhus på kontoret eller kanske på annan allmän plats där vanliga tobaksrökning inte är tillåten. Då det framkommer att det är vape och inte tobaksrök så kommer den som är irriterad att istället uppskatta att man inte smutsar ner luften.

Vilken åldersgräns finns för Vape?

Vape utan nikotin som köps i Sverige, då är det ingen åldersgräns på cigaretterna. I annat fall gäller gränsen 18 år. Men tycker du bara att detta verkar vara en kul grej så finns det ingen anledning att finna på vape med nikotin eftersom det riskerar att leda till beroende vilket man undviker med nikotinfria eccigg.