Jag är i bostaden ständigt samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan också skänka dej sinnesfrid att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när du är upptagen alternativt borta!

Ett av de långa svaren – samt detta kan verka gå lite runt, men läs följande text noggrant – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten valp alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom finns oxå några av de sorgliga historier ett litet antal andra valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten puppy till en kry vuxen, måste man undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du antagligen ej kan undvika samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy samt du försöker bilda dej skillnaden mellan en liten puppy samt en större – men jag antar absolut att det är viktigt att du har så få perider med lågt blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dig att klara detta.

Om man inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att sammanfatta – långt ned sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket motion, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage i närheten av dej, ej tillräckligt vila och sömn, mycket utav kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt eller flåsande när det är hett – allt avlägsnar välbehövlig kalorier från den lilla kroppen.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till några problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, och varför det är viktigt att du letar dej den tid man är villig att satsa, samt den behandling och handledning man är gärna att ge din puppy var dag utav ditt liv!

Innan du tillverkar beslutet att handla alternativt ta till ditt hushåll en!

Så nu att replikera din be om något ovan – hurså behöver man en valphage alternativt liknande fristad för din hundvalp?

Eftersom en valphage ger allt det nödvändig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker även utan tillsyn.

Lös från skador samt olyckor, samt där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte borde vara i, när man ej ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sej – alla skrymslen och vrår du antar att de ej kunde anlända in – anta igen – de kan samt ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en säker miljö.

Man kan famna, kela och tycka mycket om den, man vill bara inte riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sej.

Och förresten – valpar vet aldrig själva när de skall avbryta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att förtära eller inmundiga, samt efter braka en timme alternativt två efteråt.

En valp kan umgås samt vara med dej – blott inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, bör man bearbeta det som en mänskligt spädbarn med måltider schema / vila / sova perioder, samt sedan det att den nått den åldern – ska du ännu behandla det med stor hänsyn när det gäller storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det finns många flera anledningar varför det är bäst med en ordentlig valphage, bland annat när du önskar att din valp alltid ska känna sig trygg och när man skall exercera din valp att bliva rumsren – men det är att annat avsnitt.