Är verkligen Bensalkonklorid verkligen så effektivt som det påstås? Idag har du många fina alternativ och det är lättare än någonsin att själv få bukt med mossa på tak.

bekämpa

Du kanske redan har koll på att Bensalkonklorid och Bensaltensid är samma sak? Det finns flera billiga alternativ på marknaden.

Många blandar ihop medel som Bensalkonklorid och Bensaltensid när de står i affären

Bekämpningsmedlen har i stort samma verkan på påväxter. Produkterna innehåller Bensalkonklorid oavsett. Mossmedel fungerar på det sättet.

Det är helt enkelt så att Bensaltensid eller Bensalkonklorid får arbetet att flytta lättare.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Algtvätt fungerar perfekt. Det blir rent och fint.

Använd produkten ute. Möbler som man har ute kan också drabbas av mögel.

Produkter som BENSALTENSID är väldigt ekonomiska

Ge dig i kasst med rengöringen själv, det enda du behöver är Bensalkonklorid. mossa på tak Rekommendationen är att du späder 32 gånger för att det ska bli bra. All påväxt dör. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Så enkelt kan det vara. Den kommer att döda all påväxt och se till att du slipper den där fula mossan på taket eller gröna partier på dina trädgårdsplattor.

Du spar pengar på det också. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Ha bra grejor när du arbetar. För att nå upp på taket krävs oftast en stege.