Title=Fixa mumsigt bordsvatten själv
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara pengar genom att frambringa bordsvattnet själv

Att fixa till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak samt hela baletten, är smidigare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därefter är man klar att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Visst kostar det en del att köpa hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man dessutom tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med helt sockerfria.

Sätt smak på ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det lanserades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron även innan dess, men de många skilda, mer eller mindre exotiska, smakerna har kommit i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss sannerligen uppskattar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen brukar tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig otroligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Efteråt serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna tillsammans med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man handla i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus som ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till åtskilliga tusen men ofta är de billiga fullt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger enkelt upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får vara med och tillverka bordsvattnet själv. En utbildande och rolig sak i köket!

Handla Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21