Aromhuset har nu framställt några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att addera ens diet några kalorier, endast underbar, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som å andra sidan är sällsynt i flera andra länder. Det är rött i färgen och har vanligtvis mjuk, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

kolsyremaskin

Ihop med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att hitta på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och införskaffa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är framtaget att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket förnuftig investering som man fort tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självklart att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska mixa 2 ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan antingen åstadkommas med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare alternativ till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det godaste man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis tillräcklig mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och vidareutvecklar utbud och produkter ständigt. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och vill minska sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, samtliga försändelser skickas utan fraktkostnad!