För somliga så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett ifall man är i trädgården därför att man vill eller därför att man måste så kan det vara bra att överväga ifall man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska därför att med järnvitriol bearbeta mossa i gräsmattan.

spridarramp

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att massor väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan lätt kliva omkring på gräset är att detta funkar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är väldigt viktigt att man gör något åt mossan innan man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för besvärligt att handskas med mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lättja börjar svamla om att den I själva verket är rätt fin som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är otaliga samt attraktiva

Med stor tomt så kan man ju inte säga att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt mixa järnsulfat med vatten flertal gånger för att dölja hela gräset. mossmedel gräsmatta. Även om spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att hela tiden springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att sedan låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som inte tycker att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja möjligen även beror lite på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så flexibel lösning. En spridarbom kan man ju använda åtskilliga gånger, och faktum är att flertal väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man jämt behöver ha enastående redskap därför att klara av arbetet med gräset. Ifall man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är viktigt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska fungera.