Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins alternativt Dukan har lättare att uppnå ett läge av ketos. Många har svårt att uppnå ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet snabbt och smidigt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inkludera i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste reducera sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men människor mer målbilden att bli av med fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas tillverka egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter däremot fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin jordnötter bantning
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns människor som stryper sitt kolhydratintag och likväl inte verkar hamna i ketos, de provar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men inget sker. Antagligen beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på flera sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att raskt hamna i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har flera fantastiska egenskaper som stimulerar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag för viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt strålande att ersätta vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som ger kroppen en rejäl kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.