Aromhusets visgräddearomer har gjort succé ute i handeln och nu kommer Melon som en av två nykomlingar. Vispgräddearom med smak av Melon skänker grädden delikat, saftig smak av melon samtidigt som den färgar grädden riktigt piggelingrön. Detta är en enastående produkt att använda till allt från tårtor samt bakelser som till den naturella morgonyoghurten.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Det är Gert Strand ABs framgångsrika varumärke Aromhuset som släpper de två nya smakerna för vispgrädde, Melon och Banan. Banansmaken var solklar, dels därför att den gula kulören behövdes i sortimentet, men framför allt för att banansmaken är så omtyckt och användbar i många varierande sammanhang.

Melon är en exotisk frukt som inte alls är lika allmänt använd som bananer är, men dess söta, mjuka arom är alltid uppskattad av stor som liten. Man önskade skapa en arom med grön färg och snabbt valde man att skapa en vispgräddearom med smak av Melon som sista nykomling för denna gång. Valet var förståndigt för melonaromen är fullständigt ljuvlig! Smaken känns så fräsch och söt på samma gång och har man väl börjat äta av den så är det komplicerat att upphöra. En favorit är att mixa 2 ml vispgräddearom Melon i morgonyoghurten och därefter droppa ner en droppe Sucralose och röra om redigt. En söt, smakfull frukost som man står sig länge på och inte ett uns av onödiga kalorier eller kolhydrater får man i sig.

I en tid där allt fler önskar intaga allt färre kolhydrater är sug på kolhydratfria sötsaker stor och med Aromhusets vispgräddearomer blir det plötsligen så simpelt att baka goda sötsaker som tårtor och glass utan att peppra dem med sockriga ingredienser. Det finns en rad recept på LCHF-vänliga tårtbottnar att baka och med vispgräddearom Melon från Aromhuset kan man dekorera tårtan med klargrön, melonsmakande vispgrädde – MUMS!

Aromhusets produkter finns bland annat att köpa på www.allt-fraktfritt.se och när man handlar Aromhusets produkter så medföljer en mindre doseringspipett. Doseringen som gäller för vispgrädde är 3 ml arom per 2 deciliter vilket i praktiken medför en halv flaskkork arom per deciliter. Man ska akta sig för att överdosera då det kan förmedla egendomlig bismak, men man kan gärna experimentera med mindre doser för mildare smak och svagare kulör. Det går också finemang att blanda aromerna för att skapa andra färger och spännande smakkombinationer.

En flaska visgräddearom med arom av Melon består av 30 ml essens och räcker därför till två liter grädde vilket är mycket grädde. Positivt är att Aromhusets smakessenser för grädde, kaffe och bordsvatten är små och därför inte tar någon som helst plats i skafferiet. vispa grädde hög luftfuktighet De är dryga och ytterst prisvärda, det är definitivt värt att köpa på sig några annorlunda smaker av varje slag.

Barnen blir lyckliga av Aromhusets vipgräddearom och sinnena tillfredställda och aromen kommer förmodligen bli en klassiker bland smaksättarna på hyllorna i handeln såväl som i svenskarnas skafferier.