Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön färg samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är allaredan tidlösa och favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara sött alternativt icke, men det går alldeles bra att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml och det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt bra i yoghurt, hemmagjord isglass eller frozen yoghurt. vispa grädde mixerstav
Även i lösa smetar kan man ha i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert oxå en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till och med att förtära under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med kolsyrat vatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att blanda smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul färg? Vill man hava gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.